Рекламација и враќање на производ

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Посебна понуда

Рекламација и враќање на производ

Ве молиме пополнете го формуларот подолу, за да побарате Авторизациски број за рекламација и враќање на производ.

Информации за нарачка

* Име:


* Презиме:


* Е-Пошта:


* Телефон:


* Порачка бр.:


Датум на порачката:

Информации за производот и Причина за рекламација / враќање

* Име на производот:

* Шифра на производот:

Количина:
* Причина за враќање:
Производот е употребуван:


Грешка во производот:
Внесете го кодот од сликата:

Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021