Подобрувачи на воден-воздушен режим

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Подобрувачи на воден-воздушен режим

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Вермикулит
Вермикулитот е минерал кој има голем капацитет за задржување на водата. Неговата структура е испо..
Јави се за цена
Перлит
Перлитот претставува неоргански производ. Неговата структура овозможува задржување на голема коли..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021