Течни ѓубрива

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Течни ѓубрива

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Fertipower (течно)
Ова ѓубриво е во течна форма збогатено со сулфур. Се користи како фертилизер за азотна исхрана, с..
Јави се за цена
Foliastim Ultimate Liquid
Биостимулатор кој содржи елементи на азот, фосфор и калиум. Содржи и манган, бор, бакар, молибден..
Јави се за цена
Polypower 10-34 (течно)
Ова е двокомпонентно ѓубриво. Се користи во градинарството, лозарството и останатите земјоделски ..
Јави се за цена
Амониум Нитрат (течен)
Ова ѓубриво се користи за азотна исхрана. Има примена во сите земјоделски култури.При употреба ка..
Јави се за цена
Железен хелат
Ова ѓубриво се користи за елиминирање на хлорозата кај овошните, лозовите и градинарските култури..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021