Стакленици

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Стакленици

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алуминиумски столови за расад
  Достапни во следниве димензии:   1.100 м, 1.250 м, 1.400 м, 2.000 м, 2.10..
Јави се за цена
Венло стакленик 15.000 м2
Висина: 4,00 м Секции: 4,50 м Површина: 15.000 м2 Steel white coated gutters 2-ha..
Јави се за цена
Венло стакленик 17.500 m2
Висина: 3,50 м Trellies: 6,40 м Секции: 4,50 м Површина: 17.500 м2 метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 18.000 м2
Висина: 3,50 м Секција: 4,00 м Површина: 18.000 м2 метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 18.200 м2
Висина: 3,50 м Пергола: 6,40 м Оддел: 4,50 м Површина: 18.200 м2 Метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 19.000 м2
Висина: 3,50 м Пергола: 6,40 м ..
Јави се за цена
Венло стакленик 19.000 м2
Висина: 5,00 Пергола: 8,00 м Површина: 19.000 m2 40 кг издржливост на снег ..
Јави се за цена
Венло стакленик 20.000 м2
Висина: 4,00 м Пергола: 8 м ..
Јави се за цена
Венло стакленик 20.000 м2
Висина: 4,50 м Пергола: 8,00 м Површина: 20.000 м2 ..
Јави се за цена
Венло стакленик 20.100 м2
Висина: 4,50 м Секција: 4,50 Површина: 20.100 м2 метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 5.500 m2
Висина - 4.75 м секции - 8 м количина - 5.500 м2 алуминиумски олуци   ..
Јави се за цена
Венло стакленик 6.600 м2
Висина: 4,50 м Пергола: 8 м Оддел: 5,00 м Површина: 6.600 м2 Метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 8.140 м2
Висина: 4,50 м Секции: 4,50 м Ширина на шед: 4,25 м Површина: 8.140 м2 Алуминиумс..
Јави се за цена
Подвижни алуминиумски столови за расад
Достапни во следниве димензии: 3.000 х 1.650 мм 4.500 х 1.650 мм 6.000 х 1.650 мм ..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021