Разно

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Разно

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Лепливи стапици жолти 10х25 цм
Лепливи стапици за белокрилка. ..
Јави се за цена
Лепливи стапици сини 10х25 цм
Лепливи стапици за трипс и вошка. ..
Јави се за цена
Метален држач за китка HD со манила 12 мм 1/650
..
Јави се за цена
Метален држач за китка V со манила 1/400
..
Јави се за цена
Пл. држачи за китка 1/12000
..
Јави се за цена
Пл. држачи црни 23 мм 1/13000
..
Јави се за цена
Пл. прстени бели 21 мм 1/10500
..
Јави се за цена
Сунѓер за дезинфекција 0,9х0,9 м
Димензија 0,9 х 0,9 метри ..
Јави се за цена
Сунѓер за дезинфекција 1х2,21 м
Flexxomat сунѓерот за дезинфекција е квалитетен избор кога се во прашање хигиенските проблеми зпр..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021