Опрема за прскање

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Опрема за прскање

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Бренер 200
Максимален притисок 200 бари ..
Јави се за цена
Бренер Ceccato
Максимален притисок 60 бари ..
Јави се за цена
Бренер Coma
Максимален притисок 60 бари ..
Јави се за цена
Бренер Long Range
Максимален притисок 60 бари ..
Јави се за цена
Моб. мотор. количка со резервоар од 200/750 литри
резервоар од 200 литри, и од 750 литри (во зависност од моделот) проток l/min од 15 до ..
Јави се за цена
Моб. мотор. количка со резервоар од 60/120 литри
  резервоар од 60 литри, и од 120 литри (во зависност од моделот) проток l/min..
Јави се за цена
Мобилна моторизирана прскалка Georgia
Хидраулична мешалка во резервоарот вградена цедилка вграден мерач со градуација о..
Јави се за цена
Прскалка без рамка
Изработен од нерѓосувачки челик. Осигуран со централен вентил. Комплетен со мерач со јасно читлив..
Јави се за цена
Рамка за статив за распрскување
Рамка на 4 тркала со гумени тркалца ..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021