Пл. саксии за расад

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Пл. саксии за расад

 

Poppelmann GmbH & Co.KG Lohne - Германија претставува лидер на европскиот пазар и пошироко со својата палета полипропиленски, полистиренски и производи од PVC  материјали. Тука пред се се најразлични типови и форми на саксии за производство на расад, саксии за одгледување на цвеќиња, контејнери за директна сеидба во градинарство, цвеќарство и шумарство. Големата варијабилност на форми, димензии и можностите да бидат печатени по ваша желба ги прават достапни за секој корисник.

Квадратни саксии од полистирен добиени со термоформирање. Предноста е што се економични, немаат статички електрицитет, можат да се употребуваат повеќе сезони, црната боја обезбедува добар топлотен режим во зоната на кореновиот систем.

Округли саксии изработени од полипропилен со термоформирање во различни изведби: плитки, длабоки и екстра длабоки. Се употребуваат повеќе години, лесни се, лесно се манипулира со нив, не се кршат, немаат статички електрицитет, не се лепат помеѓу себе кога се спакувани, сончевите зраци не ги горат итн.

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Округла саксија VCD 09
  Бр./кутија - 3525 Ширина 9 цм Висина 6,7 цм Волумен 0,29 л Боја црна ..
Јави се за цена
Округла саксија VCD 10,5
  Бр./кутија - 2400 Волумен - 0,46 лит Ширина - 10,5 цм Висина - 7,8 цм ..
Јави се за цена
Округла саксија VCD 12
  Бр./кутија - 1500 Волумен - 0,72 лит Ширина - 12 цм Висина - 9,1 цм Бо..
Јави се за цена
Округла саксија VCD 14
  Бр./кутија - 975 Волумен - 1,1 лит Ширина - 14 цм Висина - 10,6 цм Бој..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад 3050/230H
  Бр./кутија - 150 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 3,5 цм Дименз..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3040/54 P
  Бр./кутија - 220 Ширина - 28 цм Должина - 37 цм Висина - 5,8 цм Дименз..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3050 - 104Т
  Бр./кутија - 95 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 4,2 цм Димензи..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3050 - 50 Р
  Бр./кутија - 180 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 4,8 цм Дименз..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3050/72 P
  Бр./кутија - 145 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 5,4 цм Дименз..
Јави се за цена
Округла саксија VAA 15
  Бр./кутија - 900 Волумен - 1,15 лит Ширина - 15 цм Висина - 10,1 цм Бо..
Јави се за цена
Округла саксија VAA 19
  Бр./кутија - 384 Волумен - 2,5 лит Ширина - 19 цм Висина - 12,7 цм Бој..
Јави се за цена
Округла саксија VAA 22
  Бр./кутија - 230 Волумен - 3,6 лит Ширина - 22 цм Висина - 14,9 цм Бој..
Јави се за цена
Квадратна саксија VQB црна 7х7х6.5
  Бр./кутија - 4600 Волумен - 0,19 лит Ширина - 7 цм Висина - 6,5 цм ..
Јави се за цена
Квадратна саксија VQF 8x8x8
  Бр./кутија - 4130 Волумен - 0,33 лит Ширина - 8 цм Висина - 8 цм ..
Јави се за цена
Округла саксија MCD 50
  Бр./палета - 28 Волумен - 47 лит Ширина - 50 цм Висина - 37 цм Боја цр..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021