Машини

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Машини

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Teletrack платформа
Спецификации: Модел: Teletrack 700 R Година на производство: 2003 Тежина: 4200 kg ..
Јави се за цена
Вилушкар Маниту
Спецификации: Модел: 4RM20HP Година на производство: 1984 KW/PS: 15kw/20ps Тип мотора: ..
Јави се за цена
Гласхопер
Спецификациии: Година на производство: 1991 Машина за кревање на стакло ..
Јави се за цена
Мини багер Кубота
Спецификациии: Модел: 4RM20HP Година на производство: 2007 KW/PS: 9 kw/12 ps Тип на мот..
Јави се за цена
Платформа гасеничар Аичи
Спецификации: Модел: RV 123 Година на производство: 1998 Тежина: 7600 kg Максимална раб..
Јави се за цена
Приколка Witteveen
Спецификации: Модел: Witteveen Година на производство: 1993 ..
Јави се за цена
Телехандлер Haulotte
Спецификации: Модел: FM3500/14E Година на производство: 2004 Максимална висина: 14 m Ма..
Јави се за цена
Трактор New Holland со платформа
Спецификации: Модел: Fiat New Holland Тип: 45-66S DT 4WD-WEPLA260/116/129 Година на произ..
Јави се за цена
Трактор Valpadana
Спецификациии: Модел: FM3500/14E Година на производство: 1971 ..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021