Teku

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Teku

Приказ: Листа / Мрежа
Приказ:
Подреди:
Округла саксија VCD 09
  Бр./кутија - 3525 Ширина 9 цм Висина 6,7 цм Волумен 0,29 л Боја црна ..
Јави се за цена
Округла саксија VCD 10,5
  Бр./кутија - 2400 Волумен - 0,46 лит Ширина - 10,5 цм Висина - 7,8 цм ..
Јави се за цена
Округла саксија VCD 12
  Бр./кутија - 1500 Волумен - 0,72 лит Ширина - 12 цм Висина - 9,1 цм Бо..
Јави се за цена
Округла саксија VCD 14
  Бр./кутија - 975 Волумен - 1,1 лит Ширина - 14 цм Висина - 10,6 цм Бој..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад 3050/230H
  Бр./кутија - 150 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 3,5 цм Дименз..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3040/54 P
  Бр./кутија - 220 Ширина - 28 цм Должина - 37 цм Висина - 5,8 цм Дименз..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3050 - 104Т
  Бр./кутија - 95 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 4,2 цм Димензи..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3050 - 50 Р
  Бр./кутија - 180 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 4,8 цм Дименз..
Јави се за цена
Контејнери за производство на расад JP 3050/72 P
  Бр./кутија - 145 Ширина - 28 цм Должина - 50 цм Висина - 5,4 цм Дименз..
Јави се за цена
Округла саксија VAA 15
  Бр./кутија - 900 Волумен - 1,15 лит Ширина - 15 цм Висина - 10,1 цм Бо..
Јави се за цена
Округла саксија VAA 19
  Бр./кутија - 384 Волумен - 2,5 лит Ширина - 19 цм Висина - 12,7 цм Бој..
Јави се за цена
Округла саксија VAA 22
  Бр./кутија - 230 Волумен - 3,6 лит Ширина - 22 цм Висина - 14,9 цм Бој..
Јави се за цена
Квадратна саксија VQB црна 7х7х6.5
  Бр./кутија - 4600 Волумен - 0,19 лит Ширина - 7 цм Висина - 6,5 цм ..
Јави се за цена
Квадратна саксија VQF 8x8x8
  Бр./кутија - 4130 Волумен - 0,33 лит Ширина - 8 цм Висина - 8 цм ..
Јави се за цена
Округла саксија MCD 50
  Бр./палета - 28 Волумен - 47 лит Ширина - 50 цм Висина - 37 цм Боја цр..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021