KG Greenhouses

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

KG Greenhouses

Приказ: Листа / Мрежа
Приказ:
Подреди:
Allis Chalmers генератор 100 kVA
Бренд: Allis Chalmers Моќност: 100 kVA  / 80 kW ..
Јави се за цена
CO2 распрскувач 11 kW
Бренд: Van Dijk Година на производство: 2004 Капацитет: 11 kW ..
Јави се за цена
CO2 распрскувач 15 kW
Бренд: Van Dijk Година на производство: 2000 Капацитет: 15 kW ..
Јави се за цена
CO2 распрскувач 2,2 kW
Бренд: Van Dijk Година на производство: 2000..
Јави се за цена
CO2 распрскувач 5,5 kW
Бренд: Van Dijk Година на производство: 2002 Капацитет: 5,5 kW   ..
Јави се за цена
Алуминиумски столови за расад
  Достапни во следниве димензии:   1.100 м, 1.250 м, 1.400 м, 2.000 м, 2.10..
Јави се за цена
Венло стакленик 15.000 м2
Висина: 4,00 м Секции: 4,50 м Површина: 15.000 м2 Steel white coated gutters 2-ha..
Јави се за цена
Венло стакленик 17.500 m2
Висина: 3,50 м Trellies: 6,40 м Секции: 4,50 м Површина: 17.500 м2 метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 18.000 м2
Висина: 3,50 м Секција: 4,00 м Површина: 18.000 м2 метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 18.200 м2
Висина: 3,50 м Пергола: 6,40 м Оддел: 4,50 м Површина: 18.200 м2 Метални олуци ..
Јави се за цена
Венло стакленик 19.000 м2
Висина: 5,00 Пергола: 8,00 м Површина: 19.000 m2 40 кг издржливост на снег ..
Јави се за цена
Венло стакленик 19.000 м2
Висина: 3,50 м Пергола: 6,40 м ..
Јави се за цена
Венло стакленик 20.000 м2
Висина: 4,50 м Пергола: 8,00 м Површина: 20.000 м2 ..
Јави се за цена
Венло стакленик 20.000 м2
Висина: 4,00 м Пергола: 8 м ..
Јави се за цена
Венло стакленик 20.100 м2
Висина: 4,50 м Секција: 4,50 Површина: 20.100 м2 метални олуци ..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2020