Step Systems

Design:
BalkanGreenHouse

BalkanGreenhouse webshop

Step Systems

Приказ: Листа / Мрежа
Приказ:
Подреди:
Инструмент за мерење на CO2
Ефикасен инструмент за мерење на CO2 за мерење на квалитетот на воздухот. Инфрацрвената техно..
Јави се за цена
Инфрацрвен термометар со ласер
Мерач за температура за следење на температурите во цевките во оранжеријата. Добра Д:С релаци..
Јави се за цена
Комбиниран мерач за pH, EC
..
Јави се за цена
Комбиниран тест сет pH 3000 + PNT 3000
Комбиниран сет кој вклучува pH 3000 и PNT 3000. Идеална комбинација за производство, консултанств..
Јави се за цена
Мерач за светлина
Мал, лесен за користење. Голем, лесен за читање дисплеј. Вклучува и батерија од 12 V. ..
Јави се за цена
Мини дата логер 174Т
Едноставен дата логер за сигурно мерење на температура. Добиените податоци може да се читаат лесн..
Јави се за цена
Рефрактометар
  Дизајниран за брзо и точно мерење на содржината на шеќер (BRIX) во виното, овошјето, з..
Јави се за цена
Термометар за почва
Пластичен, зелен. 325 мм, 85 гр Опсег на мерење -5 oC - +80oC ..
Јави се за цена
УСБ Микроскоп
Овој микроскоп ги покажува објектите во „жива‘‘ презентација на компјутер. Осум ЛЕД светла го..
Јави се за цена
УСБ читач за Мини дата логер 174Т
УСБ читач за Мини дата логер 174Т Содржи софтвер кој овозможува читање на податиците од Мини ..
Јави се за цена
Фотометар LASA AGRO 2800
Најсовремен уред за присуството на поедини елементи во одреден медиум. ..
Јави се за цена
Џебен pH и EC метар
Џебен водоотпорен мерач за pH, EC, температура и TDS.   - pH Опсег на мерење на ..
Јави се за цена
Made By Balkan Greenhouse
Balkan Greenhouse Web Shop © 2021